VERWARMINGSKETEL

Verwarmingsketel regio:
Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen & Antwerpen

U kan op onze hersteldienst rekenen voor dépannage en dringende herstellingen. Altijd aan eerlijke, marktconforme prijzen met een uitstekende service. Iedereen uit Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Antwerpen kan bij ons terecht.

Nieuwe CV ketel of uw oude verwarmingsketel herstellen?

Wij zijn installateur en hersteldienst van verwarmingsketels regio Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Antwerpen. We doen wettelijk onderhoud van boilers & verwarmingsketels, herstellingen en we plaatsen nieuwe CV ketels.

Onderhoud verwarmingsketel

Het reinigen, proper maken of kuisen van uw verwarmingsketel is tweejaarlijks verplicht voor gasketels en jaarlijks verplicht voor stookolie en vaste brandstoffen als hout, pellets en steenkool.

U kan op ons rekenen voor het wettelijk onderhoud van uw verwarmingsketel met garantie en wettelijk attest.

Nieuwe CV ketel kopen

Wilt u een nieuwe CV ketel kopen, maar ziet u door de bomen het bos niet meer? U moet zich uiteraard een aantal vragen stellen en als leek is dat niet altijd evident. Als u een nieuwe CV ketel wilt kopen, contacteer ons dan vrijblijvend: we komen tot bij u in de regio Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen of Antwerpen en we adviseren u naargelang uw situatie.

U kan vervolgens via ons een nieuwe CV ketel kopen aan zéér interessante prijzen, inclusief plaatsing & aansluiting.

verwarmingsketel, cv ketel, kopen, onderhoud

Vragen?
Afspraak maken